sursă foto eMaramures

Un bărbat de 29 de ani din comuna Vama s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat”. Acesta a fost prins de polițiști în timp ce staționa cu mașina pe trecerea de pietoni.

Marți seară, un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp ce își desfășura atribuțiile de serviciu pe strada Calea Bucovinei din localitate, a observat că pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător din dreptul intersecției străzii Dimitrie Cantemir cu Calea Bucovinei, era oprit autoturismul marca Audi.

În momentul în care a observat autospeciala poliției, conducătorul auto s-a pus în mișcare și a condus aproximativ o sută de metri, după care a oprit pe locurile destinate autoturismelor care efectuează transport de persoane în regim TAXI.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 29 ani, din comuna Vama, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că figurează cu permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat”.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here