polițiști, sursă foto România Liberă

Femeie agresată de soțul beat în fața celor 5 copii minori. S-a întâmplat joi noapte. Femeia a fost scoasă din mâna soțului de către polițiști.

Polițiștii de la Gura Humorului au fost sesizați joi, în jurul orei 23.30, prin SNUAU 112 de către o femeie de 42 ani din comuna Pîrteștii de Jos, sat Vârful Dealului, despre faptul că a fost lovită de soț.

La fața locului, a fost identificată apelanta, ocazie cu care aceasta a declarat faptul că în jurul orei 23:00, în timp ce se afla la locuința de domiciliu împreună cu soțul său, un bărbat de 45 ani, și cei cinci copii minori ai acestora, a fost agresată.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri familiale, bărbatul a început să îi adreseze soției sale amenințări cu acte de violență și a lovit-o chiar de față cu cei 5 copii minori.

Femeia agresată nu a dorit intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului.

Polițiștii i-au adus la cunoștință victimei despre posibilitatea obținerii unui ordin de protecție, fiindu-i prezentate prevederile Lg. 217/2003.

În urma completării formularului de evaluare a riscului, a rezultat faptul că exista risc iminent, fapt pentru care s-a emis ordin de protecție provizoriu împotriva soțului său.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind comiterea infracțiunilor de „violență în familie” și ”amenințare” ce urmează a fi soluționat procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului de către lucrătorii Postului de Poliție Pîrteștii de Jos.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here