polițiști, sursă foto România Liberă

Femeie bătută de soț pentru că a întârziat cu mâncarea copiilor. Ea a fugit pe un geam și ulterior a cerut ajutor la 112. Incidentul s-a petrecut duminică la amiază, în localitatea Stulpicani.

O femeie bătută de soț a reușit să iasă din cază pe geam și a sunat la 112 cerând ajutor.

La fața locului au ajuns polițiștii, care au constatat că femeia nu prezenta urme vizibile de violență deși acuza dureri la nivelul coastelor. Aceasta nu a dorit asistemță medicală însă a fost îndrumată spre serviciul de medicină legală pentru obținerea certificatului medico-legal.

Având în vedere incidentul, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate.

În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca, începând cu data de 20.12.2020, ora 14:00, pe o perioadă de 5 zile, reprezentând o durată de 120 ore, respectiv până la data de 25.12.2020, ora 14:00, agresorul să respecte următoarele măsuri de protecție: să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de victima.

De asemenea, s-a procedat la îndrumarea familiei să se adreseze unui psiholog pentru consiliere.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal privind infracţiunile de „violența în familie” și „amenințare”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here