Femeie din Baia găsită spânzurată la marginea pădurii după ce zeci de oameni au efectuat căutări. Sâmbătă xeci de localnici, poliiști și jandarmi au răscolit localitatea în căutarea femeii de 45 de ani.

Rudele femeii au reclamat de vineri că aceasta a dispărut de la domiciliu. Sâmbătă după amiază s-au constituit echipe de căutare formate din patru lucrători de poliție din cadrul S.P.R.7 Mălini, patru jandarmi din cadrul Detașamentului Suceava, lucrători din cadrul Primăriei Baia și localnici din satul Bogata, comuna Baia.
S-a procedat la răscolirea împrejurimilor din jurul locuinței persoanei dispărute. În jurul orelor 15.00, un lucrător din cadrul Primăriei Baia a identificat cadavrul femeii în marginea lizierei de pădure, la aproximativ 400 metri de locuința acesteia. Aceasta era spânzurată de un copac.

La fața locului s-a deplasat un criminalist din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni care a efectuat cercetarea locului faptei, stabilind că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza deces. Din discuțiile purtate cu membrii familiei acesteia a rezultat faptul că ea era o consumatoare înrăită de băuturi alcoolice și a avut în trecut mai multe tentative de suicid.
S-a dispus revocarea măsurii de urmărire. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here