foto:arhivă

Femeie găsită moartă într-un bazin de colectare a apei, la Mălini. O localnică a dat alarma, sâmbătă după amiază.

Lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală 7 Mălini au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Mălini, cu privire la faptul că a văzut pe marginea fântânii o pereche de adidași și capacul dat la o parte și bănuiește că este cineva în interior.

Incidentul s-a petrecut în satul Pîraie într-o o grădină, unde este săpat un bazin de colectare a apei menajere care nu este folosit de circa 10 ani.

Acest bazin are o adâncime de circa 20 metri și a fost acoperit cu un capac din scânduri, gura acestuia fiind la nivelul solului. Gospodăria în care se află bazinul a aparținut unui bărbat care a decedat și nu este folosită de nici o persoană.

Tatăl femeii care a sunat la 112 s-a deplasat în grădina în cauză, pentru a cosi iarba, ocazie cu care a observat în vecinătatea acestui bazin o pereche de pantofi sport și capacul din scânduri a bazinului rupt și căzut înăuntru.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni. A fost scoasă din bazinul respectiv o femeie care se afla în stop cardio-respirator. Aceasta a fost identificată ca fiind Lucan Elena, în vârstă de 41 ani. din localitate.

Din investigații, s-a stabilit faptul că Lucan Elena, consuma băuturi alcoolice iar la data de 28.09.2021 a părăsit domiciliul, plecând în loc necunoscut, rudele acesteia bănuind că se află pe raza comunei Slatina, la un bărbat cu care ar fi trăit în relații de concubinaj.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a datei și cauzei decesului

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă” iar polițiștii încearcă să stabilească circumstanțele în care s-a produs decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.