medicină legală

Suceveancă găsită moartă în casă de fiul său, venit urgent în țară cu avionul, din cauză că mama nu răspundea la telefon. Fiul a fost alertat de o prietenă a femeii, care l-a sunat și i-a comunicat că mama nu dă nici un semn de viață de mai multe zile.

Femeia de 76 de ani a fost găsită moartă în casă după ce în data de 14 octombrie o prietenă a încercat să o contacteze în repetate rânduri, timp de 3 zile – respectiv până în data de 17.10.2021.

Observând că aceasta nu răspunde la apelurile efectuate, prietena l-a contactat telefonic pe fiul acesteia, care locuiește în străinătate.

La rândul său, bărbatul a efectuat mai multe apeluri telefonice pe numărul de telefon al mamei sale, însă aceasta nu a răspuns, motiv pentru care s-a îngrijorat și și-a rezervat o călătorie cu avionul pentru a reveni în țară.

În data de 20.10.2021, în jurul orelor 23:00, acesta a aterizat pe Aeroportul Internațional ,,Ștefan cel Mare” Suceava, deplasându-se apoi la adresa la care locuiește mama sa, respectiv pe strada Zorilor.

Ajuns la adresa mamei, acesta a încercat să intre în apartament, însă nu a reușit. Bărbatul a sunat la 112, solicitând ajutorul unui echipaj de poliție.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, care au urcat pe o scară mobilă la etajul patru al blocului, acolo unde este apartamentul femeii.

Într-o cameră a locuinței a fost identificată bătrâna, care nu prezenta semne vitale, motiv pentru care s-a solicitat intervenția unui echipaj din cadrul SMURD Suceava, care a constatat decesul femeii. Totodată, cauza decesului a fost pronunțată de către echipajul medical drept stop cardio respirator.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here