UPU Suceava

Femeie mutilată de propriul câine după ce animalul a atacat-o. Incidentul s-a petrecut miercuri după amiază, la Stroiești.

O femeie de 82 de ani a fost atacată și mușcată de propriul câine (din rasa ciobănesc) în momentul în care a vrut să îi dea mâncare.

Animalul a mușcat-o de cap, bătrâna ajungând în stare gravă la Urgențele Spitalului Județean Suceava, cu plăgi profunde la nivelul capului.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, ne-a declarat că pacienta a ajuns la UPU cu multiple plăgi mușcate de scalp și de antebrațul stâng dar și cu fractură de pumn. În unele zone scalpul era efectiv smuls. 

O altă femeie, de 56 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns marți la spital după ce a fost atacată de doi câini din raza ciobănesc german chiar pe stradă, în centrul Sucevei.

Femeia s-a luptat cu animalele și a reușit în final să scape din colții lor. Ea avea plăgi mușcate la nivelul abdomenului și la un braț.

Numai în luna mai, s-au prezentat la UPU Suceava 29 de pacienți mușcați de câini, cel mai mic de doar 2 anișori. 

Anul trecut, peste 400 de suceveni au ajuns la Spitalul Județean după ce au fost atacați de câini, cei mai muți dintre ei maidanezi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.