Femeie imobilizată, salvată din casa în flăcări de către pompieri. Incendiul s-a produs într-o gospodărie din vatra Dornei, marți seară. Intervin pompierii militari cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

O femeie a fost salvată din casa în flăcări, în urma intervenției prompte a pompierilor, la Vatra Dornei. Au ars acoperișul și tavanul casei iar restul construcției, din lemn, s-a degradat. De asemenea, s-a degradat și fațada unei case învecinate.

Două locuințe, tot din lemn, din imediata apropiere, au fost salvate. Pompierii militari au extras din casa afectată de flăcări o femeie cu probleme locomotorii, care nu se putea deplasa singură. Echipajul SMURD, aflat la fața locului, a monitorizat-o din punct de vedere medical, dar femeia a refuzat transportul la spital.

În momentul de față, incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare și îndepărtarea elementelor de construcție afectate, anunță purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. Din primele cercetări a reieșit că incendiu a izbucnit de la un coș de fum metalic amplasat necorespunzător față de materiale combustibile. Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.