Femeie ucisă de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul mortal s-a petrecut joi dimineață, la Dorna Candrenilor.

Un șofer de 65 ani din comuna Poiana Stampei, în timp ce conducea autoturismul Hyundai pe DN 17 – comuna Dorna Candrenilor, sat Dorna Candrenilor, din direcția Dorna Candrenilor către Poiana Stampei, a surprins și accidentat o femeie de 67 ani, din Poiana Stampei, care se angajase în traversarea regulamentară a drumului pe trecerea pentru pietoni.

Impactul a fost unul violent iar medicii ajunși la fața locului au declarat decesul femeii după ce au efectuat fără succes manevre de resuscitare.

Șoferul neatent s-a ales cu dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

În urma probatoriului administrat s-a dispus reținerea acestuia pe o durată de 17 de ore, începând cu 09.12.2021, ora 15.00 până la data de 10.12.2021 ora 08.00.

La 09.12.2021, inculpatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar, ocazie cu care, procurorul de caz și-a însușit propunerea organelor de cercetare penală ale poliției judiciare și a dispus față de acesta luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.