O fetiță în vârstă de zece luni a ajuns la spital cu arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corpului, după ce a fost opărită de fratele mai mare.
Marți după-amiază, Poliția orașului Salcea a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 3 ani, a vărsat un lighean în care se afla apă clocotită peste sora sa, de 10 luni, care a suferit arsuri.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că mama spăla rufe într-un lighean așezat pe o masă din holul imobilului în care locuiesc. La un moment dat, aceasta s-a deplasat la aragazul din bucătărie pentru a aduce o oală cu apă, timp în care băiețelul de trei ani a tras ligheanul de apă de pe masă. Acesta s-a vărsat peste fetița de zece luni, care se afla într-un cărucior. Micuța a suferit arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corpului.
La fața locului s-a deplasat echipajului de la ambulanță, care a acordat victimei îngrijiri medicale aceasta fiind transportată ulterior la secția UPU a Spitalului Județean Suceava pentru investigații suplimentare.
Polițiștii continuă cercetările în cauză și au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here