Fetiță lovită de mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul a plecat de la fața locului. Accidentul s-a petrecut joi după amiază, în municipiul Suceava, iar fetița de 15 ani a ajuns la spital peste noapte.

Un bărbat de 47 de ani a venit la spital, joi, în jurul orei 23.00, împreună cu fiica sa de 15 ani. Acesta a declarat că fetița a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în timp ce era angajată în traversarea străzii Cuva Vodă din municipiul Suceava, pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, tânăra de 15 ani a fost acroşată de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Ipotești.

După impact, conducător auto, după ce a oprit şi a discutat cu victima, rămânând ca, în funcție de evoluția stării de sănătate a tinerei, să se întâlnească ulterior. El a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii au identificat conducătorul auto. Tânărul de 19 ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultaul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul de 19 ani s-a ales cu dosar penal.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here