Flori și lumânări aprinse la Colegiul Mihai Eminescu – un ultim omagiu pentru Renato Tronciu.

În ciuda ploii de afară, sâmbătă dimineață, oamenii au început să vină în fața colegiului cu flori și lumânări aprinse în memoria directorului răpus de COVID-19. Renato Tronciu (54 de ani), director la Colegiul Mihai Eminescu din Suceava, a fost foarte iubit și apreciat atât de colegi cât și de elevii săi iar dovadă stau și mesajele emonționante care curg pe rețelele de socializare. Sute de oameni transmit condoleanțe familiei și își exprimă regretele.

În ultima sa apariție în presa suceveană, de pe pat de spital, Renato Tronciu făcea un apel către suceveni să poarte masca de protecție pentru a-și proteja sănătatea lor și a celor dragi. Este un mesaj pe care ar trebui să îl luăm cu toții în seamă!

Renato Tronciu a fost internat la Spitalul Județean Suceava la mijlocul lunii septembrie după ce a fost depistat cu COVID-19. Alți cinci colegi de-ai săi au fost depistatți cu noul coronavirus la testarea efectuată de Primăria Suceava. Tocmai de aceea cursurile la acest colegiu se desfășoară exclusiv online.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here