Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat șantierele de modernizare a drumurilor județene de la Cornu Luncii și de pe Axa Suceava – Iași.

Potrivit lui Flutur, constructorii s-au apucat de treabă pe unul dintre cele mai importante drumuri, cel de pe Axa Suceava – Iași, tronsonul Suceava-Ipotești-Bosanci-Liteni-Dolhasca. Totodată, muncitorii pot fi văzuți la treabă și în zona Dolhasca, unde se fac lucări de modernizare.

„La Cornu Luncii asfaltăm pe porțiunea de drum județean dintre Drumul Național DN 2E și Mălini, pe care se aplică 2 straturi folosind plasă de geotextil antifisură. Pe acest drum vom continua lucrările de asfaltare și pe tronsonul de la Cornu Luncii spre Horodniceni. Am început modernizarea și spre Mălini – Slatina. Pentru anul viitor am pregătit modernizarea pe fonduri europene a întregului drum Fălticeni – Pocoleni – Horodniceni – Cornu Luncii – Baia și a drumului Mălini – Slatina – Valea Moldovei – Capu Câmpului – Gura HumoruluiAș dori să subliniez importanța deosebită a acestor drumuri și pentru turism – se face legătura zonei Fălticeni – Gura Humorului cu județul Neamț pe unul dintre cele mai frumoase trasee turistice”, a declarat Gheorge Flutur.

Acesta a transmis că La Cornu Luncii a discutat cu specialiștii și despre reabilitarea podului de peste râul Moldova de la Cornu Luncii – Mălini. S-au finalizat lucrările de modernizare peste Moldova de la Voroneț și urmează să se intre mai departe la lucrări pe Răul Moldova la acest pod de la Cornu Luncii – Mălini.

„Vremea este bună, constructorii se țin de treabă, sunt în grafic, așa că în județ în aceste zile se lucrează pe mai multe șantiere de modernizare a drumurilor județene. Se lucrează la Rădăuți, Frătăuții Vechi , Frătăuții Noi, Bilca, Vicovu de Sus, se lucrează la Șaru Dornei, Panaci – Glodu, la drumul spre Rarău pe la Izvorul Alb, la Boroaia, Hârtop, Vulturești, Valea Glodului”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava.

Flutur a precizat că în acești patru ani de mandat, s-au asfaltat peste 300 km de drumuri județene, astfel încât, în cea mai mare parte, acestea au încep să capete cu adevărat contur de drumuri modernizate.

„Avem motoarele turate la maxim și nu ne oprim aici. Am mai depus la A.D.R. N-E încă cinci proiecte de modernizare pentru drumuri  județene, pe care dorim să le finalizăm în următorii patru ani”, a transmis șeful administrației județene.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here