După demersurile repetate făcute de președintele Consiliului Juețean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost parcurs un pas foarte important în construirea Sălii polivalente de 5.000 de locuri în municipiul Suceava. Compania Națională de Investiții (CNI) a finalizat evaluarea ofertei și a stabilit oferta câștigătoare pentru realizare Studiu de fezabilitate, Studiu topografic, Studiu geotehnic, Întocmire documentații avize și acorduri – construire Sală polivalentă 5.000 de locuri în municipiul Suceava. Anunțul a fost făcut vineri chiar de Gheorghe Flutur. Acesta a apreciat că o sală polivalentă este extrem de necesară municipiul și județului Suceava.
Flutur a precizat că Sala polivalentă din Suceava, cu o arhitectură și o structură asemănătoare celei de la Oradea, va fi amplasată la intrarea în municipiul Suceava, dinspre București, cu posibilitate de acces din Drumul European E85.
“La nivelul județului și al municipiului Suceava sunt la orizont și alte proiecte, în diferite stadii, pentru care sunt hotărât să intensific demersurile în perioada următoare”, a precizat preledintele CJ Suceava.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here