După ce sâmbătă dimineață liderul PSD Suceava îl ataca printr-o declarație pe Gheorghe Flutur, cel din urmă a reacționat și îl întreabă pe senatorul Ioan Stan dacă este deranjat de faptul că se asfaltează în zona Fălticeni. Gheorghe Flutur declară că PSD a blocat numeroase investiții în județul Suceava și a lăsat primării fără bani, pentru ca acum, în campanie electorală, să vină cu critici.

Redăm mai jos, integral, declarațiile lui Gheorghe Flutur – președinte al PNL Suceava:

„Ce bine ar fi fost domnule Stan să fi fost contracandidatul meu în aceste alegeri. Văd că sunteţi greu de găsit, apăreţi doar sâmbăta pe la o anumită oră. 

Referitor la investiţiile din acest judeţ, nu ştiu cum mai aveţi tupeul să vorbiţi. Probabil că aţi uitat când ne-aţi tăiat investiţiile din judeţ cu Guvernul dumneavoastră. Aţi uitat de drumul Frasin – Ostra, de drumul de pe Rarău prin  Izvorul Alb, de drumul spre Brodina, de Spitalul de Copii sau de sala polivalentă din Suceava, de a doua pârtie de schi de pe Rarău. Aţi blocat şapte ani şoselele de centura de la Suceava şi cea de la Rădăuţi. La fel aţi blocat şi DN 18 şi chiar doi ani de zile drumul Suceava – Botoşani. Acestea ar trebui să fie suficiente argumente ca să puneţi capul în pământ, pentru că aţi fost frânarii acestui judeţ. Pe de altă parte Guvernul PNL a alocat localităţilor din judeţ nu mai puţin de 30 de milioane de euro pentru proiectele PNDL, fără a ţine cont de culoarea politică a primarilor. Oare nu aveţi nimic de spus despre OUG 114 a Vioricăi Dăncilă prin care aţi lăsat primăriile fără bani pentru investiţii? A trebuit să punem noi bani, sume importante, ca să putem realiza anumite investiţii. 

Vreau să vă amintesc faptul că pe drumul de la Fălticeni la Liteni, ca pe alte multe drumuri din judeţ, se lucrează în forţă. Se lucrează cu motoarele turate, atât dinspre Fălticeni – Hârtop, cât şi dinspre Liteni – Valea Glodului – Vulturești – Pleşeşti. Trebuie spus că în zona Hârtop sunt necesare lucrări de stabilizare a terenului, lucrări care se execută în aceste zile, după care se va trece imediat la turnarea asfaltului. Lumea ştie şi a înţeles că facem ce trebuie. Pe dumneavoastră vă deranjează că asfaltăm în zona Fălticeni? Dacă aţi fi vrut aţi fi putut să faceţi dumneavoastră acest lucru în 30 de ani. Fălticenenii deja ştiu că vor avea în curând un drum modernizat, la 20 de kilometri de autostrada A7 care leagă Suceava de Bucureşti. Autostradă pe care tot noi o vom face. Se vede de la o poştă că sunteţi frustrat, domnule Stan. Ar trebui să vă împăcaţi cu ideea că populaţia v-a citit disperarea şi de ce sunteţi în stare, adică doar să veniţi cu critici gratuite.”

 

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here