Flutur despre modernizarea drumului județean din Boroaia: „Acest drum arată aproape mai bine decât drumul național”

OFERTA SAVCOM 28 Sept-03 Oct  

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și primarul din Boroaia, Vasile Berariu, au verificat, miercuri dimineață, lucrările de modernizare a drumului județean de la Boroaia, care merge spre Giulești- Urechești și hotarul spre județul Neamț.

Flutur a precizat că valoarea investiției este de 1,9 milioane de euro, drumul fiind modernizat pe un tronson de 5,3 km.

„Acest drum arată extraordinar astăzi. S-a turnat primul strat, s-au făcut șanțuri și podețe. Sunt peste 230 de podețe laterale, intrări în curțile oamenilor. Urmează al doilea strat de uzură. Lucrarea este 80% finalizată. Cred că într-o lună de zile aceasta va fi finalizată, să poată fi recepționată. Acest drum leagă județul Suceava de județul Iași. La capăt o să punem indicatoare de intrare în județul Suceava, în perioada următoare”, a declarat președintele CJ Suceava.

Totodată, Flutur a ținut să îi mulțumească primarului Vasile Berariu, pentru buna colaborare și a precizat că în zonă a fost făcută în paralel o lucrare pentru apă și canal.

„Astăzi ne putem lăuda că acest drum arată aproape mai bine decât drumul național. În orice caz sunt bucuros de stadiul lucrărilor. Am colaborat foarte bine și cu primăria de aici și dorim în continuare cât mai multe lucrări de acest fel”, a conchis șeful administrației județene.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here