Investiții de un milion de euro, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului, unitate subordonată CJ Suceava. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, chiar la deschiderea noului an școlar. Șeful administrației județene a participat luni la deschiderea anului școlar la Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului. Acesta a apreciat că unitatea școlară arată foarte bine și a precizat că s-au făcut investiții importante aici.
”Am urat succes în noul an școlar elevilor, profesorilor și părinților. Mă bucură mult faptul că am reușit să primim copiii în noul an școlar cu o școală în straie noi. Școala arată foarte bine după ce CJ Suceava a alocat fonduri consistente pentru întreținere și reparații.
Mai mult decât atât, mâine semnăm ordinul de începere a lucrărilor la o investiție amplă prin care construim un corp nou de clădire cu P+2E și facem o extindere cu P+1. Valoarea totală a investiției se apropie de un milion de Euro. Obiectivul de investiții include 10 săli de clasă, 2 ateliere, o sală multifuncțională. De asemenea, va fi reabilitată instalația de utilizare a gazelor naturale și va fi realizată o pasarelă de legătură pentru asigurarea accesului între corpul nou și cel existent. Consiliul Județean Suceava va continua să fie alături și să sprijine învățământul special din județul Suceava pentru care vom asigura constant resursele financiare necesare”, a spus Gheorghe Flutur.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here