Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a continuat joi verificările la lucrările care se fac pe drumurile din județul Suceava. Stulpicani este o localitate care va beneficia în acest an de importante lucrări de reparații și modernizare a drumurilor.
S-a asfaltat tronsonul de drum de la limita orașului Frasin până la intersecția spre Gemenea. Gheorghe Flutur a anunțat joi că va începe întocmirea documentației pentru modernizarea drumului care leagă Câmpulung Moldovenesc de Stulpicani și care asigură accesul de la Câmpulung Moldovenesc spre Codrii Seculari de la Slătioara. Președintele CJ Suceava a explicat că este încă un drum cu un peisaj de o frumusețe rară și că CJ Suceava a intervenit deja pe acest drum pentru a repara un pod afectat de ape. De asemenea, vineri se finalizează lucrările la cei 4 km de drum Stulpicani – Gemenea. Urmează să se înceapă lucrări la un alt tronson de 4 km de drum, de la Gemenea spre Codrii Seculari de la Slătioara. Președintele CJ Suceava a precizat că acest drum, care va fi și lărgit, este foarte afectat astfel că mai întâi se vor face lucrări de pietruire și de lărgire a patului drumului, urmând ca apoi să se aplice două straturi de asfalt.
”De luni, încă o formație de lucru va începe lucrări la drumul peste pasul Puzdra, Frasin – Stulpicani – Ostra – Broșteni. Vor începe lucrările dinspre Broșteni, de la Holda spre pasul Puzdra, astfel încât să ”atacăm” reparațiile la acest drum din ambele capete. Este un drum foarte important, așa că ne-am organizat să putem finaliza reparațiile cât mai repede. Pe lângă localitățile menționate cu ocazia verificărilor din această săptămână, lucrările de reparații și modernizare continuă în aceste zile la Poiana Negri, Panaci-Glodu spre Bilbor și la Horodniceni. De luni începem lucrările la drumul Cajvana – Botoșana.Pentru dezvoltarea turismului în județul Suceava avem ca prioritate asigurarea infrastructurii rutiere. Noutățile la care lucrăm în acest an se referă și la drumurile care asigură acces la Codrii Seculari de la Slătioara și trecerea prin pasul Puzdra. Voi fi zi de zi pe șantiere la punctele de lucru unde se execută reparații pentru ca, atât timp cât condiţiile meteo ne mai permit, să finalizăm lucrările și să aducem drumurile la starea normală”, a subliniat Gheorghe Flutur.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here