Țigări de contrabandă în valoare de aproape 70.000 de lei confiscate de polițiștii de frontieră după ce a fost tras un foc de armă.

Vineri,în jurul orei 22.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat pe direcția localității Ulma, mai multe persoane care transportau, în spate, colete voluminoase de la frontiera de stat spre interiorul țării.

Imediat, oamenii legii au somat legal persoanele ca să se oprească, însă aceste au abandonat coletele si au fugit spre teritoriul statului vecin, moment în care a fost tras un foc de avertisment, în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată nu s-au oprit și s-au întors pe teritoriul statului ucrainean.

Baxurile cu țigări au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, s-a stabilit că acestea conțineau 5.950 de pachete cu ţigări în valoare de 69.600 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here