Acțiune în forță, marți seară, a polițiștilor de la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina. În jurul orei 20.50, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul sectorului a observat un grup de persoane care transporta, de la frontiera de stat spre un autoturism care staționa în zonă, mai multe colete voluminoase.Polițiștii au acționat pentru reținerea celor în cauză, moment în care bărbații au abandonat coletele și au fugit, iar şoferul autoturismului a demarat în trombă spre localitatea Straja. Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au executat patru focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată persoanele nu s-au oprit, iar şoferul a abandonat autoturismul şi a fugit în localitate.
Despre caz au fost anunţate şi autorităţile ucrainene, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.
În zonă au fost descoperite opt colete cu țigări, iar în autoturismul de teren un alt colet, marfă ce a fost transportată la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea totală de 14.600 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană. Țigările, în valoare de 170.800 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul de teren marca Mitsubishi Shogun în valoare de 7.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here