Gheorghe FLutur, președintele Organizației Județene a PNL Suceava, și-a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Suceava, al treilea la număr. Liberalii și-au lansat candidaturile pentru alegerile locale la sediul din municipiul Suceava, în aer liber, respectând normele impuse pe timpul pandemiei de COVID 19.

Gheorghe Flutur a anunțat că are proiecte mari pentru județul Suceava și a vorbit despre revenirea la normalitate – normalitatea economică, socială și culturală. „Nopțile vor fi mai scurte în acest mandat pentru noi. Vreau să venim în întimpinarea banilor europeni care bat la ușa României”, a anunțat Flutur.

Printre proiectele sale se numără și cele de dezvoltare a infrastructurii. Pentru noul mandat, Gheorghe FLutur își propune modernizarea tuturor drumurilor județene. Acesta a amintit că numai în mandatul care se îcheie au fost modernizați 300 de kiloemtri de drumuri județene.
Și modernizarea drumurilor naționale este o prioritate pentru președintele CJ Suceava, acesta amintind de Autostrada 7 Siret-Suceava-București dar și de rutele ocolitoare ale orașelor din județ.
„Deja încep să dea roade demersurile pe care le-am făcut pentru autostrada A7 Siret- Suceava – București. Am cerut Ministerului Transporturilor să facem un parteneriat și să ne întâlnim de câte ori este nevoie pentru a accelera procedurile și pentru a începe cât mai repede. Apoi Autostrada Nordului Suceava – Vatra Dornei – Bistrița Năsăud – Dej – Satu Mare, centurile ocolitoare de la Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, sunt alte priorități pe care le voi avea în vedere din funcția de președinte al CJ Suceava, așa cum am făcut-o și până acum”, a precizat liderul PNL Suceava.

Un alt capitol important în mandatul viitor va fi Sănătatea. Gheorghe Flutur a declarat că investițiile în acest domeniu vor continua. Se are în vedere ridicarea unui spital de copii, a unui spital de boli infecțioase, amenajarea spațiilor și extinderea secției de Oncologie de la Spitalul Județean Suceava, finalizarea de noi blocuri operatoare, construcția de locuințe pentru medici și aducerea de personal medical nou la cea mai mare unitate spitalicească din județ.

Și în domeniul Educației are în vedere un parteneriat puternic pentru dezvoltarea județului cu Universitatea Ștefan cel Mare Suceava. „ Dezvoltarea școlilor de meserii este un capitol important pentru Flutur, acesta subliniind că trebuie să se aibă în vedere cererea de pe piața muncii din județ.

Turismul din Bucovina, extinderea rețelelor de apă și canalizare dar și cea de gaze naturale, sunt pe lista de proiecte ale liderului PNL Suceava.
Acesta își doreste ca PNL să obțină majoritatea în Consiliul Județean Suceava și a anunțat că în cazul în care va câștiga șefia CJ îi va numi ca vicepreședinți pe liberalii: Neculai Barbă și Cristi Crețu – doi vechi colaboratori ai lui Gheorghe Flutur.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here