foto Digi 24

Bătaie generală pe terasa unui bar din comuna Vama. O localnică de 18 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită cu o halbă în cap.
Duminică seară, lucrătorii Poliției Câmpulung Moldovenesc și ai Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizaţi prin apel 112 de către un tânăr cu privire la faptul că pe terasa unui local din Vama, mai multe persoane au fost implicate într-o altercație.
Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului și au identificat doi tineri de 18 și respectiv 24 de ani, ambii domiciliați în județul Botoșani, dar și pe gestionara barului respectiv.
În urma verificărilor a rezultat faptul că tinerii din Botoșani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-au lovit pe doi bărbați de 28 și respectiv 33 ani, ambii din Vama.
De asemenea, din verificări s-a mai stabilit faptul că agresorii au distrus mai multe piese de mobilier de pe terasa aparținând barului respectiv.
Totodată, tânărul de 18 ani a lovit-o cu o halbă în zona capului pe o tânără de 18 ani, din comuna Vama, cauzându-i acesteia leziuni care au necesitat transportarea la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Astfel, tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează ca în cursul zilei de marți să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea luării unei măsuri preventive.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, „distrugere” și „lovirea sau alte violențe”.
        

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here