”Sucevenii știu cine a făcut și cine nu a făcut treabă pentru dezvoltarea județului Suceava și adevărul este de partea administrației liberale”, a declarat duminică liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, făcând un bilanț după prima jumătate a campaniei electorale.

Acesta a precizat că a avut ocazia în precampanie să parcurg toate UAT-urile județului Suceava, iar în campania electorală, până la data aceasta, trei sferturi din localități.

Liderul PNL Suceava spune că oamenii apreciază foarte mult realizările administrațiilor liberale din județul Suceava și așteaptă autostrăzile – care să scoată din izolare județul.

”De multe ori se dau exemple ale primarilor liberali ca povești de succes și o comparație face diferența și mulți suceveni își doresc primari liberali.
În anumite zone populația invocă întâlniri mai dese cu primarii și cu reprezentanți ai primăriilor și consultări publice pe proiectele care îi privesc.
Exită mare nevoie de locuri de muncă și de programul liberal de reindustrializare a județului Suceava iar speranța oamenilor să își vadă întorși copii de la muncă din străinătate sunt autostrăzile.
Criza apei potabile este o problemă care obligă unele primării care nu au făcut proiecte de apă – canal să le facă cât mai repede;
Aceste observații, puncte de vedere le voi sugera și viitorilor primari, iar pentru echipa de la Consiliul Județean Suceava vor constitui o prioritate în mandatul următor.
Ca o concluzie generală, lipsa de realism a unor adversari politici și trecerea pe pilot automat a lozincilor de campanie că totul e rău și ei vor face să fie bine, dar fără sa vină cu soluții concrete îi trimit în derizoriu.
Oamenii apostrofează amatorismul, lipsa de consistență a unor lideri opozanți de-ai mei, fuga de dezbateri publice a unor lideri de partide, ce stau ascunși și trimiterea la înaintare a unor începători e văzută rău de populație și sigur va fi taxată la vot.
Noi nu am plecat din cămine culturale fără să lămurim oamenii, nu am lăsat probleme fără răspuns și am avut o dinamică foarte bună 5-6-7 localități pe zi, în fiecare zi, ca o formă de respect pentru electoratul Sucevean.
Concluzia finala: sucevenii știu cine a făcut și cine nu a făcut treabă pentru dezvoltarea județului Suceava și adevărul este de partea administrației liberale”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.