Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, salută ultimele declarații ale premierului Ludovic Orban – care a anunțat că unul dintre obiectivele guvernului pe care îl conduce este drumul expres Baia Mare – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava, numit și Autostrada Nordului. Gheorghe Flutur a declarat că Guvernul Orban a ținut cont de demersurile sale dar și de nevoile județului Suceava.

„Apreciez consecvența premierului și a Guvernului Ludovic Orban de a lega județul Suceava de Occident. Salut ultimele declarații ale premierului prin care se confirmă prioritizarea Autostrăzii Nordului. Guvernul liberal arată că ține cont de demersurile pe care le fac, pentru că ține cont de nevoile județului, pentru că a sprijinit și va sprijini mereu dezvoltarea Bucovinei, a județului Suceava”, spune Gheorghe Flutur.

Duminică Ludovic Orban a declarat ca unul dintre obiectivele guvernului pe care il conduce este „autostrada Nordului”.

„Este un drum expres fundamental pentru Bistrita pentru ca e prevazut in continuarea drumului expres Petea- Satu Mare -Baia Mare care face legatura cu M 3 in Ungaria si conecteaza la reteaua de transport european. (…) Va fi un suport pentru dezvoltarea economica. Este un proiect foarte important pe care noi ne angajam sa-l realizam si care este in faza de pregatire a documentatiilor tehnico-economice si cu siguranta va fi realizat”, a declarat prim-ministrul într-o conferință de presă susținută la finalul unei intâlniri cu reprezentanții oamenilor de afaceri din județul Bistrița Năsăud.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here