Gheorghe Flutur a declarat în fața colegilor, duminică, după ce a fost numit președinte interimar al PNL, că partidul are o misiune dificilă și că românii așteaptă stabilitate acum.

Gheorghe Flutur a precizat că în fața scumpirilor dar și a unui război la graniță, românii așteaptă soluții pentru îmbunătățirea traiului de zi cu zi.

” Îndemnul meu e la moderaţie în această perioadă şi să gândim constructiv şi de echipă. PNL e într-o coaliţie unde trebuie să generăm stabilitate pentru că premierul e de la noi, preşedintele României vine din PNL, suntem principalul partid de dreapta.

Lumea aşteaptă de la noi stabilitate şi poate că aşa trebuie citit acest congres, e nevoie de stabilitate, acţiune, echilibru, fermitate

PNL trebuie să răspundă matur la mai multe provocări şi mă uit aici numai la provocările legate de scumpirea vieţii oamenilor.

Este o întâmplare nefericită. Până acum era pandemia. A venit şi acest război care a schimbat cu totul datele problemei internaţional şi scumpirea vieţii oamenilor aşteaptă reţetă şi aşteaptă soluţie imediat.

Vreau să-i mulţumesc premierului Nicolae Ciucă pentru pragmatism, pentru iniţiativă şi să-l asigurăm că vom fi în continuare susţinători pentru deciziile sociale şi economice de care ţara are nevoie”, a spus Gheorghe Flutur.

Acesta a precizat că nu este loc de disensiuni și de supărări în interiorul partidului, în contextul social, economic și internațional actual.

Flutur l-a înlocuit la șefia PNL pe Florin Cîțu după ce acesta și-a dat demisia – la presiunea unor lideri din teritoriu dar și de la centru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.