Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, transmite public mulțumiri fostei echipe manageriale a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, la încheierea mandatului.

Începând cu data de 18 mai, Anatolii Buzdugan, medic primar în specialitatea neurochirurgie, a fost numit în funcția de conducere de manager interimar, Valeriu Gavrilovici, medic primar în specialitatea chirurgie generală, în funcția de conducere de director medical interimar, iar Nicoleta Posteucă, asistent medical principal, în funcția de director de îngrijiri interimar.

„Mulțumesc întregii echipe manageriale care și-a asumat mandatul într-o perioadă grea pentru Spitalul Județean. Au reușit să facă pași importanți pentru reluarea activității medicale a Spitalului Județean la nivelul dinaintea pandemiei, reușind să mobilizeze întreg personalul, cărora le mulțumesc, deopotrivă.La această dată cifrele privind situația epidemiologică arată bine pentru județul Suceava, numărul de cazuri noi rămânând constant redus. Cu o rată de infectare redusă, prognosticul este unul optimist”, a transmis Flutur.

Președintele Consiliului Județean Suceava a precizat că , începând de marți județul Suceava se situează sub media națională în ceea ce privește numărul de cazuri noi raportate la 100.000 de locuitori, calculată pe ultimele 7 zile.

„Sunt date care indică perspectiva unui județ sigur.Aici este meritul întregii populații și aș dori să le mulțumesc sucevenilor pentru că au respectat regulile și le transmit, în același timp, să fie în continuare prudenți pentru că pericolul încă nu a trecut”, a declarat Gheorghe Flutur.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here