De Moș Nicolae, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a vizitat o familie de cvadrupleți din comuna Șcheia și a dus micuților cadouri.

Gheorghe Flutur s-a lăsat fotografiat în ipostaze inedite, alături de copii și părea că se simte foarte bine în postura de Moș Nicolae.

Președintele Consiliului Județean Suceava,  împreună cu primarul comunei Șcheia – Vasile Andriciuc, au vizitat familia Balan, o familie ce are cvadrupleți, din satul Sfântul Ilie, comuna Șcheia.

Cei doi politicieni au adus daruri, dulciuri și haine pentru micii îngerași, care în luna martie a anului viitor vor împlini 2 ani.

Pe lângă cadouri s-a discutat și posibilitatea de a ajuta familia în găsirea unei locuințe mai mari, deoarece acum familia numeroasă locuiește într-un apartament mic din Sfântul Ilie, cu doar două camere.

“Am vrut sa aduc un zâmbet pe chipul aceste minunați copilași, 4 băieți frumoși, a căror mamă provine din Mănăstirea Humorului și cu tatăl din Siminicea.

La mulți ani tuturor copilașilor din România și din întreaga lume cu ocazia Sfântului Nicolae”, a transmis Gheorghe Flutur. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.