Un cioban a fost ucis la o stână din Salcea, marți după amiază. Polițiștii sunt în alertă și au deja un suspect.

Marți, în jurul orei 15.45, Poliția Orașului Salcea a fost sesizată direct de către proprietarul unei stâni situate la periferia oraşului, cu privire la faptul că l-a găsit pe cioban decedat cu urme de violență.

S-a constatat că stâna este situată pe drumul care duce către Aeroportul Internațional Suceava, iar în proximitatea acesteia a fost identificat cadavrul ciobanului, un bărbat de 45 ani localnic.

Din cele relatate de către administratorul stânii, acesta declară că îndreptându-se către stână, s-a intersectat cu o persoană de sex masculin, purtând o glugă, care ar fi manifestat un comportament ciudat, îndepărtându-se în grabă într-o direcție necunoscută.

Administratorul stânii bănuiește că acesta ar putea fi inclusiv autorul infracțiunii. Persoana bănuita a fost stabilită că fiind un bărbat de 41 de ani din comuna Dumbrăveni, dat dispărut în urmă cu cîteva zile de la locuința unchiului său din Dumbrăveni – unde locuia fără forme legale.

La fața locului se desfășoară activitatea de cercetare a locului faptei, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Totodată, a fost constituita echipa operativă sub coordonarea SIC și au fost alcătuite mai multe echipe de căutare, inclusiv cu cooptarea efectivelor de jandarmi, fiind desfășurate activități complexe în zona adiacenta stânii și în alte de interes pentru identificarea persoanei bănuite de 41 ani.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor cercetările fiind desfășurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.