Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, a avut o replică dură la atacut senatorului PSD Ioan Stan care a criticat vizita premierului LUdovic Orban la Suceava. Flutur i-a transmis liderului PSD Suceava că liberalii nu se întâlnesc noaptea ca hoții, pe ascuns, așa cum ar fi făcut pesedinștii la una din vizitele fostului premier Viorica Dăncilă. El a declarat că oficialii guvernamentali au venit să repare și să îndrepte „prostiile” făcute de PSD „și să să aducem gazul metan la Vatra Dornei”. „Nu știu din ce fotoliu ați urmărit vizita Premierului Ludovic Orban în județul Suceava de nu v-a plăcut. Nici nu mă așteptam să vă placă.
Domnule Stan, echipa Guvernului Orban nu s-a întâlnit ca pesediștii noaptea ca hoții, de ați ajuns să confundați Suceava cu Hunedoara.
Dacă nu se poate puțină decență, atunci măcar putină rușine nu ar strica, pentru că aveți din urmă multe schelete în dulap, Utilități și Mediu este doar un exemplu. Trebuia să trageți gaz la populație dar nu ați făcut nimic și ați îndatorat un județ, ați nenorocit zeci de primării pe ani de zile.
Noi am venit să reparăm, să îndreptăm prostiile făcute de voi și să aducem gazul metan la Vatra Dornei. Comentați și, chiar dacă este un lucru foarte bun pentru suceveni, nu vă convine. Vă spun să știți că oamenii înțeleg foarte bine că noi am făcut iar voi doar bateți din gură.
𝐃𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐞 𝐒𝐭𝐚𝐧, 𝐠𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐢̂𝐧𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐩𝐞𝐝𝐞𝐩𝐬𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚. Din păcate pentru acest județ sunt foarte multe exemple, eu o să vă dau doar câteva:

– Centura Sucevei, făcută de noi 85%, amânată 7 ani de guvernele PSD. Noi acum plătim toate datoriile voastre din urmă și finalizăm lucrările;

– Centura Municipiului Rădăuți, licitată în 2012, lucrările sistate 6 ani de guvernele PSD, noi o vom finaliza în acest an;

– Proiectul apă-canal pentru mai mult de 220.000 de suceveni, proiect european care a zăcut ani de zile în sertarele guvernării PSD, a fost deblocat de guvernarea liberală, acum se organizează deja 25 de licitații pentru mai multe puncte de lucru în județul Suceava;

– Pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, care ar fi trebuit să fie finalizată la sfârșitul anului 2012. Șase ani nu ați făcut nimic, dar nu ați evitat să vă împăunați după ce ați dat 5% din valoarea proiectului.

– DN18 Iacobeni – Borșa. Se lucrează pe el din 2012 dar voi, prin guvernările PSD, ați blocat 7 ani lucrările. Acum plătim noi datoriile voastre și facem recepția finală.

– V-ați opus aprobării unui Spital de copii la Suceava, dar va fi posibil de realizat în guvernarea liberală.

– Nu ați făcut nimic – zero acțiuni pentru drumuri expres sau autostrăzi în județul Suceava. Guvernarea voastră a retrogradat pe ultimul loc în Master Planul General de Transport tronsoanele Suceava – Siret și Suceava – Dolhasca. Noi am demarat procedurile, licitațiile pe Autostrada A7 Siret-Suceava -București și au început procedurile, s-au depus ofertele pentru Autostrada Nordului Suceava – Vatra Dornei – Bistrița – Satu Mare. De asemenea, s-au emis actele normative pentru a se face pe bani europeni centurile ocolitoare de la Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.

Dacă mai doriți, vă pot da alte multe exemple și n-o să vă cadă bine.

Vă dau și un sfat: 𝐧𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐣𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐟𝐫𝐮𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢.

Nu purtați grija imaginii mele. Să lăsăm sucevenii să aprecieze ce facem noi, știu ei foarte bine.

Apoi, nu cred că etalonul moralității și al corectitudinii este la dumneavoastră sau în partidul dumneavoastră.

Rămân la îndemnul pe care vi-l repet, să faceți totuși ceva util pentru județul Suceava și renunțați să credeți că astfel de ieșiri o să vă aducă voturi. Veți avea mari surprize. Noi suntem hotărâți 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮𝐫𝐢 𝐮𝐭𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦, lucruri pe care oricine de bună-credință le vede foarte bine”, a declarat Gheorghe Flutur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.