„Sunt determinat să produc, alături de echipa mea, schimbările de care județul nostru are atât de multă nevoie”, a declarat Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, la Vicovu de Jos.
Acesta s-a aflat de Rusalii, în mijlocul locuitorilor din Vicovu de Jos, al căror primar a ales să sărbătorească această zi printr-un spectacol de excepție.
De pe scena evenimentului, în calitate de invitat, Gheorghe Șoldan le-a vorbit oamenilor despre prioritățile sale ca președinte de consiliu județean și i-a asigurat că nu a uitat ce a promis în campania electirală.
„Totodată, le-am mulțumit pentru că au avut încredere în mine și pentru că, pe 9 iunie, la Vicovu de Jos am primit pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava de trei ori mai multe voturi decât principalul meu contracandidat.
Și sunt zeci de exemple de astfel de comunități care au ales într-o proporție covârșitoare schimbarea cu Gheorghe Șoldan.
Mă onorează , dar mă și responsabilizează în egală măsură.
Sunt determinat, am ținut să precizez și ieri acest lucru, să produc, alături de echipa mea, schimbările de care județul nostru are atât de multă nevoie.
Toate astea pentru ca, într-un final, sper eu chiar finalul primului mandat, 2028, toți mai puțini tineri să plece din județ, iar cei plecați de mult să înceapă să vină înapoi acasă, la copiii lor, la familiile lor”, a transmis Gheorghe Șoldan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.