Gospodărie în flăcări, la Voroneț, de la un televizor defect. Proprietara a suferit arsuri și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Gospodărie în flăcări, la Voroneț, miercuri noapte. Pompierii militari de la Gura Humorului au intervenit, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor, ardea acoperișul unei anexe, cu pericol de propagare la restul gospodăriei.

Toate clădirile din gospodăria respectivă erau construite în formă de „U”, cu bucătăria de vară pe centru (locul de unde a izbucnit incendiul), iar casa de locuit și adăpostul de animale dispuse de o parte și de cealaltă, pe laterale, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Pompierii au intervenit 2 ore pentru lichidarea incendiului. Au ars acoperișul bucătăriei de vară pe o suprafață de aproximativ 60 mp, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice și alte bunuri. De asemenea, s-au degradat pereții construcției, elemente de tâmplărie și alte bunuri.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 63 de ani, care a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate

.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un televizor defect. Pompierii au salvat casa de locuit și adăpostul de animale, cu bunurile aferente.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here