furt bijuterii, sursă foto Eveniment Valcean

Hoț cu tupeu. A furat dintr-o locuință din municipiul Suceava în timp ce proprietarii erau acasă.

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 de către localnic, cu privire la faptul că soția sa a surprins în locuință o persoană necunoscută, care a sustras mai multe bunuri. Imobilul în cauză este amplasat în municipiul Suceava, fiind locuit de către cei doi soți.

Miercuri seară, în jurul orei 18.30, bărbatul s-a deplasat în subsolul locuinței pentru treburi gospodărești, în timp ce soția sa, în vârstă de 71 ani, se afla în grădină unde culegea roșii.

Când a revenit în holul locuinței (care a fost lăsată cu ușile dezasigurate), femeia a auzit un zgomot venind dintr-un dormitor aflat în imediata apropiere a holului. Aici a observat un bărbat aflat cu spatele. Crezând inițial că persoana respectivă este unul dintre nepoți, l-a strigat pe nume, moment în care acesta s-a întors și a părăsit locuința în fugă.

După verificarea bunurilor, bătrâna a constatat faptul că individul respectiv a sustras un lanț și o verighetă din aur. Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 1000 lei.

Polițiștii fac cercetări pentru identificarea autorului.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here