Iarnă veritabilă în zona de munte a județului Suceava. Ninge de vineri noapte iar drumarii acționează cu materiale antiderapante. La munte s-a așternut strat consistent de zăpadă.

Temperaturile au scăzut dramatic și este iarnă veritabilă în zona de munte a județului Suceava. Șoferii sunt sfătuiți să aibă mașinile echipate de iarnă dacă tranzitează zona de munte. De altfel polițiștii efectează controale în trafic.

Prefectura Suceava a transmis că pe raza secției de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc se înregistrează ninsori în: Pasul Tihuta, Mestecăniș și Palma şi lapoviță și ninsoare sau ploaie în restul zonei de munte. Drumarii acţionează cu utilaje de deszăpezire în zonele: Tihuţa, Mestecăniş, Palma și Seşuri, pe DN 17, DN17 A și DN 18. Carosabilul este umed, iar până în momentul de faţă nu au fost înregistrate evenimente rutiere, menționează Prefectura Suceava.

Una peste alta, peisajul este feeric și pe Rarău, și la Breaza și la Cârlibaba, dovadă stând imaginile postate de internauți pe rețelele de socializare, internauți care se bucură de iarnă.

Oferta SAVCOM 10-16 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here