Satul Păiseni din comuna Cornu Luncii umează să intre în ciruitul turistic din Bucovina. Amplasat într-o zonă minunată, scăldat în liniște și frumusețe, și cu o mănăstire devenită în ani loc de pelerinaj, Păiseniul poate fi o atracție pentru turiștii care vin în Bucovina în căutare de tradiții și de peisaje.

Primarul Gheorghe Fron are planuri mari și vrea să dezvolte zona din punct de vedere turistic. De aceea a asfaltat drumul de acces către Mănăstirea Păiseni și se amenajează acolo o parcare. Lângă mănăstire este o zonă împădurită, plină de poienițe, unde va fi ridicată o cabană. Gheorghe Fron ne vorbește despre agroturism și despre planurile sale pentru Păiseni.

Se are în vedere construirea de poduri de acces către zona împădurită dar și de un drum care va fi asfaltat, drumul către cabană. Primarul comunei Cornu Luncii este de părere că localitatea are un uriaș potențial turistic, ce trebuie valorificat. Deja turiști și pelerini vin să se roage la Mănăstirea Păiseni, însă prin crearea de infrastructură numărul acestora va crește an de an.Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here