[fvplayer id=”97″]
S-a inaugurat vineri dimineață prima cursă aeriană Suceava-Bruxelles. Primul avion pe această rută a fost întâmpinat pe Aeroportul Suceava cu tunuri de apă.

Operatorul cursei aeriene este TUI Fly Belgium, care face parte din TUI Group – cu sediul în Germania, cel mai mare operator de turism din lume.

Președintele Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur și comandantul Aeroportului Suceava – Ioan Măriuța au participat la inaugurarea cesti zbor.

Gheorghe Flutur a declarat că este un moment important pentru Suceava și pentru Bucovina, fiind vorba despre o cursă aeriană care face legătura cu capitala Uniunii Europene.

„De mult ne luptăm pentru ca acest lucru să se întâmple. Astăzi se întâmplă. Mă bucur foarte mult că a venit această companie care operează în România doar pe Suceava în momentul de față. Mulțumesc comunității sucevene de la Bruxelles. Am fost cu câțiva ani în urmă la ei, i-am rugat să se mobilizeze pentru a avea curse de Bruxelles, să-i mulțumesc primarului Miron de la Bosanci pentru că și el a luptat foarte mult pentru asta”, a explicat Gheorghe Flutur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.