Comuna Cornu Luncii va avea în scurt timp o Sală a Sporturilor modernă, una din cele mai moderne din județ. La 1 septembrie, mai devreme cu câteva luni decât este stabilit prin contract, va fi inaugurată Sala Sporturilor din satul Brăiești, o investiție de amploare și de importanță pentru toată comunitatea locală. 

Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, este foarte mulțumit de calitatea și de ritmul lucrărilor și spune că sunt orașe care nu au o asemenea Sală a Sporturilor.

Construcția de la Brăiești este ridicată prin Compania Națională de Investiții. Gheorghe Fron spune că este una din cele mai mari realizări ale sale în calitate de primar. Sala Sporturilor de la Brăiești, o construcție modernă, cu încălzire în pardoseală, grupuri sanitare moderne și dușuri, va avea 180 de locuri în tribună.  Valoarea investiției pentru care s-a zbătut primarul Gheorghe Fron este de aproape 6 milioane de lei. Va fi cu siguranșă mândria satului Brăiești, localnicii fiind mari iubitori de sport, dar și a întregii comune. Gheorghe Fron a precizat că era nevoie de o asemenea Sală a Sporturilor în comuna Cornu Luncii și asta pentru că există aici o tradiție sportivă bogată iar localitatea a dat campioni naționali, europeni și chiar olimpici (vezi declarații Gheorghe Fron). La Cornu Luncii este o echipă de rugby valoroasă, echipă de fotbal și de handbal. În plus, primarul vrea să încurajeze elevii și tinerii să facă sport, pentru sănătatea lor.

Primăria intenționează să mai construiască în zonă două terenuri de sport, cu tribune,  și să amenajeze un parc de joacă modern pentru copii. Gheorghe Fron ne-a prezentat investiția în derulare și planurile de viitor. Știe clar cum va arăta totul la final și spune că localnicii din toată comuna Cornu Luncii vor putea veni la Brăiești să facă sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here