Gheorghe Flutur: „Sunt convins că Stulpicani va deveni una dintre cele mai frumoase comune turistice din Bucovina”
Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, marți, alături de primarul Vasile Zamcu la inaugurarea unei școli modernizate din satul Negrileasca, comuna Stulpicani.
El a precizat că este vorba despre o unitate de învățământ cu săli de clasă moderne, cu grupuri sanitare și cu încălzire centralizată.
„Sunt în comuna Stulpicani, satul Negrileasa, împreună cu primarul Vasile Zamcu pe care vreau să îl felicit pentru că suntem la o școală modernizată care arată foarte, foarte frumos. O școală care are aproape 150 de elevi. La Negrileasa sunt săli de clasă moderne, cu grupuri sanitare corespunzătoare care sunt înăuntru nu sunt afară, încălzire centralizată. Totul este pus la punct, cu două săptămâni înainte de începerea școlii”, a declarat Flutur.
El a subliniat că primarul Vasile Zamcu nu este la primul obiectiv, iar comuna Stulpicani este un șantier, cu patru școli care au fost modernizate, cu o primărie nouă gata să fie pusă în funcțiune și modernizarea unor drumuri comunale.
„La toate astea, Consiliul Județean Suceava a venit cu modernizarea a peste 16 km de drumuri județene. Ce este important de știut că astăzi comuna Stulpicani poate fi vizitată pe drumuri care arată foarte bine atât de la Frasin până la Ostra mergând spre Broșteni, cât de la Frasin mergând spre Gemenea și spre Codrii Seculari de la Slătioara. Mai este un tronson mic de drum până la Slătioara, până la Codrii Seculari pe care îl modernizăm, avem fonduri. Pentru anul viitor pregătim modernizarea tronsonului care să facă legătura cu Câmpulung Moldovenesc. Am fost și sunt alături de stulpicăneni. Astăzi mă bucur că primarul m-a invitat aici la inaugurarea acestei școli frumoase. Sunt convins ca Stulpicaniul o să devină una dintre cele mai frumoase comune turistice din Bucovina”, a mai spus președintele CJ Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.