A fost inaugurat vineri primul zbor al Companiei Ryanair de pe Aeroportul Suceava. Compania low-cost a lansat cursa aeriană spre Veneția-Treviso, de două ori pe săptămînă.

Inaugurarea curselor Ryanair a fost făcută în prezența autorităților județene: președintele CJ Suceava – Gheorghe Flutur, vicepreședintele CJ – Niculai Barbă dar și a directorului Aeroportului Ștefan ce Mare Suceava – Ioan Măriuța.

Aeronava a fost întâmpinată cu tunuri de apă, în semn de bun venit.

Va fi lansată și a doua rută, către Rhodos, pe 17 iunie. Din luna iulie vor fi operate trei zoburi: către Milano Bergamo, Roma Ciampino și Viena.

Ryanair a lansat o promoție cu bilete de la doar 19,99 euro, pentru călătorii până la 31 octombrie, iar biletele pot fi rezervate până la miezul nopții de 6 iunie pe site-ul ryanair.com.

„Nu cu mulți ani în urmă, zbura un avion la câteva zile de la Suceava la București. Acum, a cincea companie mare este prezentă la Suceava. Ryanair, care are o flotă de 450 de aeronave. Suceava este singurul aeroport din regiunea nord-est care găzduiește și Ryanair alături de Tarom, Blue Air, Wizz Air și TUI Fly”, a declarat Gheorghe Flutur.

Directorul Aeroportului Ștefan cel Mare, Ioan Măriuța, a precizat că Ryanair le oferă pasagerilor din regiune mai multe oportunități de călătorie și vine în întâmpinarea necesităților mediului de afaceri și ale turismului.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here