medicină legală

Bărbat din Șcheia, găsit mort în casă după ce a zăcut zile întregi. Descoperirea macabră a fost făcută joi după amiază, însă bărbatul era mort de mai multă vreme, trupul fiind în stare de putrefacție.

Lucrătorii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un localnic că tatăl său a fost găsit decedat în casă.

La fața locului, polițiștii au constatat că a fost găsit fără suflare un bărbat de 54 de ani, din Șcheia. Decesul s-a produs cu câteva zile înainte, cadavrul fiind în stare de putrefacție, fără a prezenta urme de violență vizibile.

Din discuțiile purtate cu familia și cu vecinii defunctului, a reieșit că acesta locuia singur și era cunoscut ca fiind un consumator de băuturi alcoolice. El nu era înscris în evidențele vreunui medic de familie și nu era cunoscut cu afecțiuni medicale.

Ultima dată a fost văzut de către nora sa în cursul zilei de 31 mai. Familia persoanei decedate nu are suspiciuni cu privire la cauza decesului.

S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor ce au produs decesul, cadavrul fiind transportat la morga Spitalului Județean Suceava.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.