foto din arhivă

Tânăr din Ipotești ridicat de mascați pentru trafic de droguri de mare risc. El a fost dus la Penitenciarul Botoșani.

Tofan Gabriel, de 22 ani, domiciliat în sat Ipotești, a fost ridicat de mascați de la domiciliu, vineri după ce a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc. Tânărul a fost condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare de către Tribunalul Cluj.
Acesta a fost reţinut, escortat şi încarcerat în Penitenciarul Botoşani, vineri după amiază.

Tânărul din Ipotești a fost prins de DIICOT în flagrant, alături de un alt sucevean, la CLuj, în timp ce încerca să vândă droguri de mare risc. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, la mijlocul lunii noiembrie 2019.

Ei au fost surprinși în flagrant pe raza municipiului Cluj – Napoca, în timp ce încercau să comercializeze o cantitate de 878 grame de cannabis și 13,8 grame de MDMA. De asemenea, asupra acestora a fost depistat un cântar electronic cu urme de substanță pulverulentă, un caiet pe care inculpații țineau evidența drogurilor vândute, precum și suma de 9800 lei.

Procurorii DIICOT au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare pe raza municipiului Cluj – Napoca, cu ocazia cărora au fost identificate și ridicate alte 74 grame de cannabis, 10,8 grame amfetamina, 3 grame ciuperci halucinogene, 3 laptopuri, o unitate centrala, 4 telefoane mobile și suma de 14.000 lei în același dosar.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here