[fvplayer id=”95″]
Incendiu devastator, la Volovăț, marți noapte. Flăcările au izbucnit înainte de ora 24.00 și s-au extins rapid.

Incendiu devastator, la Volovăț, unde o gospodărie întreagă – locuința și anexele gospodărești au fost cuprinse de flăcări. Pompierii au intervenit la fața locului cu 3 autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Flăcările puternice se puteau vedea de la kilometri distanță iar localnicii au sărit să stingă incendiul înainte de venirea pompierilor dar nu au reușit.

Din fericire nu sunt victime, însă focul a mistuit gospodăria. Pompierii fac cercetări pentru a stabili de la ce a pornit focul.

Incendiul a fost lichidat după mai bine de 2 ore.

Au ars: acoperișul construcției corp comun pe o suprafață însumată de aproximativ 300 mp, o șură din lemn pe 80 mp și mai multe bunuri materiale.

S-au degradat pereții portanți ai casei (pe 80 mp), ai unei magazii (pe 70 mp) și ai unui adăpost de animale (pe 70 mp).

De asemenea, flăcările au afectat izolația exterioară a unui perete de la o hală de reparații auto, aflată în vecinătate, patru ferestre (cu tâmplărie din PVC) și gardul despărțitor (din tablă) dintre cele două proprietăți.

În incendiu au pierit 29 de păsări de curte (găini).

Focul a izbucnit din podul casei de locuit, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here