[fvplayer id=”50″]
Incendiu puternic într-o gospodărie din Dolhești. Fiul proprietarului a pus focul intenționat, fiind foarte supărat.

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Preutești și Dolhasca, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu puternic izbucnit în satul Dolheștii Mari, comuna Dolhești.

La sosirea echipajelor, ardeau casa de locuit și o construcție anexă, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Pompierii au intervenit mai bine de două ore.

Au ars casa de locuit pe o suprafață de 80 mp și anexa gospodărească pe 20 mp. De asemenea, s-au degradat geamurile unui autoturism, care se afla în apropierea focarului.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționață a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Fiul proprietarul, care a probleme psihice, a pus focul. Bărbatul de 39 de ani a fost ridicat de polițiști și internat la psihiatrie. Individul a fost recalcitrant și față de pompieri și față de polițiștii ajunși la fața locului, care l-au încătușat și l-au ridicat în final.

Individul a turnat benzină și apoi a aprins flacără.

Părințșii bărbatului, doi bătrâni bolnavi, au rămas cu paguba – 30.000 de lei și fără acoperiș de-asupra capului.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat o casă învecinată, un fânar și autoturismul proprietarului.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here