foto arhivă

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de luni spre marți într-o gospodărie din orașul Liteni. Proprietarul gospodăriei a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a intoxicat cu fum.

OFERTA SAVCOM 28 Sept-03 Oct  

Pompierii militari de la Punctul de Lucru Dolhasca și Detașamentul Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Liteni, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, cu o suprafață de aproximativ 90 mp, existând pericolul de propagare a flăcărilor la un adăpost de animale.

Proprietarul, în vârstă de 49 de ani, a suferit o intoxicație cu fum, iar pompierii paramedici SMURD i-au acordat primul ajutor medical. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Pe timpul intervenției, pompierii au evacuat din locuință două butelii de aragaz, care erau în pericol să explodeze.

În urma incendiului au ars acoperișul casei, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie, aparatură electronică și electrocasnică. S-au degradat pereții locuinței(construiți din bolțari și chirpici).

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here