Săptămâna viitoare încep lucrările de asfaltare pe drumul din localitatea Glodu către pasul Bilbor, pe o porțiune de 6 kilometri. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. „Eu sper că acest sat o să-și schimbe numele în perioada următoare pentru că nu o să mai fie glod… De altfel, după cum se vede, se modernizează drumul care vine de la Vatra Dornei spre Panaci”, a declarat Gheorghe Flutur.

Acesta a precizat că în primul său mandat de președinte al CJ Suceava a fost finalizat un tronson de drum județean de 22 de kilometri, până la Glodu și că pe acest drum se va turna un strat de uzură în această toamnă.

Președintele CJ Suceava a explicat că, printr-un alt proiect în valoare de 5,2 milioane de euro, finanțat prin PNDL, va fi modernizat un alt tronson din acest drum – de 3,7 kilometri până la limita cu județul Harghita, prin pasul Bilbor. Drumul va avea 6 serpentine și 19 podețe, trebuind să se sape în piatră. Dorința autoritățillor este să se scurteze distanța între Vatra Dornei și Ardeal. Toate aceste investiții au rolul de a deschide Bucovina pentru turiști.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here