Indivizi prinși în flagrant în timp ce încercau să dea țepe cu ghiuluri. Ei se dădeau drept turci

Doi indivizi prinși în flagrant în timp ce încercau să dea țepe cu ghiuluri, la Păltinoasa. Cei doi au fost în final reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii au intrat pe fir după ce un șofer a sunat la 112 și a relatat despre doi bărbați cu un Audi de culoare gri, cu numere de Bulgaria, care opresc persoane sub pretextul că au rămas fără combustibil, pentru a-i înșela.

La fața locului polițiștii au identificat în flagrant două persoane de sex masculin, respectiv numiții Neculai Vasile, de 51 ani, domiciliat în municipiul București și Văduva Florin, de 28 ani, din comuna Movilița, județul Ialomița, în apropierea unui autoturism marca Audi model A8 cu numerele de în matriculare Bulgaria, staționat în localitatea Capu Codrului. Cei doi încercau să dea țepe cu ghiuluri. Ei purtau discuții cu o altă persoană, tot de sex masculin, respectiv un bărbat de 30 ani, din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, în vederea efectuării unei tranzacții.

Sub pretextul că au rămas fără motorină și sunt cetățeni de naționalitate turcă, cei doi i-au cerut localnicului o sumă de bani pentru a-și continua drumul și i-au oferit acestuia două ghiuluri care păreau a fi din aur. Indivizii cereau 200 de euro. Culmea, localnicul a fost de acord să ofere suma de 900 lei în schimbul inelelor în cauză. La vederea polițiștilor, unul din indivizi a smuls ghiulurile din mâna persoanei vătămate, pe care le-a aruncat în vegetația de lângă partea carosabilă și i-a înapoiat acestuia energic suma de 900 de lei. Cel mai probabil, ghiulurile nu erau din aur. Cei doi au fost audiați și în urma cercetărilor efectuate, s-a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ. Ei s-au ales cu dosar penal pentru înșelătorie.

Oferta SAVCOM 10-16 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here