Se lucrează intens pentru remedierea avariei apărute în zona Primăriei Suceava, unde asfaltul s-a surpat. Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a fost pe teren duminică dimineață și a verificat situația de la fața locului.

Acesta solicită demisia conducerii ACET Suceava din cauză că nu s-a acționat prompt pentru remedierea avariei care a apărut sâmbătă la rețeeau de canalizare și care a condus la surparea străzii pe bulevardul principal al municipiului Suceava la intersecția străzii Universității cu Bulevardul 1 Mai.

 

Lucian Harșovschi speră ca în cursul zilei de duminică să fie remediată situația iar carosabilul să fie readus la starea inițială.

Duminică dimineață se circula pe un singur fir în zonă iar viceprimarul a recomandat șoferilor să folosească rute alternative

”Muncitorii au lucrat de aseară de la ora 21.00 în continuu. Au descoperit spărtura în rețeaua de canalizare și lucrează pentru remediere. Cei de la ACET au intervenit greoi după 24 de ore și am fost ferm cu conducerea acestei societăți.

La o asemenea avarie trebuiau să fie și cei din conducere aici.  Acum se circulă pe un  singur sens așa că recomand celor care vin dinspre Burdujeni spre Obcini să folosească strada Mărășești și bulevardul George Enescu.

Problema este veche de când s-a lucrat la rețeaua de termoficare de 10 ani de zile. Astăzi se va rezolva problema pentru ca de luni lucrurile să revină la normal”, a   explicat  Lucian Harșovschi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.