Investiții importante în infrastructură și utilități, la Cornu Luncii. Se extind rețelele de apă și canalizare, pe o distanță de 18 kilometri, de o parte și de alta a DN2E. De asemenea, pe aceleași tronsoane, de o parte și de alta a drumului, vor fi amenajate trotuare pentru pietoni.

Primarul comunei, Gheorghe Fron, ne-a declarat că din satul Brăiești până în Sasca Nouă, se vor face aceste lucrări de extindere a rețelelor de apă și canalizare după care se vor amenaja trotuarele. Sunt investiții importante îm infrastructură și utilități. Deocamdată se lucrează la strada principală dar urmează să fie demarate lucrări de extindere și pe drumurile laterale.

Gheorghe Fron a explicat că sunt necesare aceste lucrări în condițiile în care comuna Cornu Luncii este cea mai mare de pe Valea Moldovei (are 9 sate și aproape 8000 de locuitori), are foarte mulți agenți economici – 649 și are perspective mari de dezvoltare. Tocamai de aceea, crede Gheorghe Fron, localitatea trebuie să beneficieze de infrastructură pusă la punct și de utilități.
Acesta a mai spus că se efectuează și lucrări de modernizare a iluminatului electric, la acest monmet fiind lucrări în 6 sate. De altfel, primarul a ținut să mulțumească EoN pentru investițiile derulate pînă acum la Cornu Luncii. VEZI DECLARAȚII VIDEO!

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here