Președintele Organizației Județene a PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, îl atacă dur pe liberatul Florin Câțu pentru declarațiile făcute de acesta despre bugetarii din România. Câțu spunea că bugetarii au salarii prea mari față de mediul privat, că sunt prea mulți iar majoritatea sunt incompetenți și că de aceea ar trebui să dispară iar salariile celor rămași să fie diminuate. Într-un comunicat de presă remis miercuri, Ioan Stan critică dur aceste declarații. Redăm în cele ce urmează comunicatul de presă semnat de liderul PSD Suceava:
”Se întâmplă cu adevărat ceva în curgerea timpului calendaristic. Să fie de vină subțierea stratului de ozon sau canicula verilor din ultimii ani? Nu pot preciza, dar mă pot arăta îngrijorat că sunt persoane, nu personalități, care vorbesc apăsat de ”curățenia de primăvară” în plină lună august a.c. Nu doar că enunță conceptul ci precizează și ce au de gând să facă în timpul acestei activități. Cică vor pune târnul de nuiele pe bugetarii statului român care nu mai pot de bine lăfăindu-se într-o seamă de vouchere, tichete de vacanță, sporuri, zile libere salarii duble față de salariații din sistemul privat și altele asemena. Declarând sus și tare că bugetarii sunt privilegiații vieții liderul PNL – Florin Câțu strigă cât îl țin puterile că toate acestea trebuie să dispară din societate lucru ce se va întâmpla odată cu venirea la putere a partidului pe care îl slujește.
Crezusem că după gafa de proporții lansată în spațiul public de președintele sus-amintitei formațiuni politice căruia i se cășunase la adresa IT-iștilor s-ar fi făcut un licăr de lumină și pe ulița PNL. E clar că m-am înșelat. Despre ce limpezire de gânduri să poată fi vorba când un senator în Parlamentul României, plătit de la același buget de stat pe care îl declară secătuit de bugetari fără merite profesionale, amenință românii cu tăieri de tot soiul. În disprețul său fără margini la adresa celor ce muncesc cinstit, numitul bugetar etichetează milioane de oameni ca și cum ar avea competența să o facă. Ei bine eu nu cred că are această competență și în virtutea celor declarate chiar de personajul autodeclarat angajat la salubritatea societății, îl invit să părăsească locul de muncă bugetat de statul român. Iar pe cei care l-au trimis în Parlamentul României pe el și cei asemenea lui îi rog respectuos să aprecieze dacă sunt mulțumiți de disprețul și amenințările cu care li se răspunde. Și pentru a lămuri cum e cu ”praful” de care vorbește metaforicul măturător mă tem că nu este doar praf în ochii alegătorilor ci chiar programul lor de guvernare. Aviz amatorilor”

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here