Ion Lungu a foat ales pentru un nou mandat la șefia Organizatiei Municipale a PNL Suceava. Este al șaselea mandat pentru Ion Lungu în fruntea organizației PNL Suceava.

Citește restul știrii după reclame....

Unul dintre obiectiveve anunțate de Ion Lungu este pregătirea tinerilor profesioniști pentru posturile din administratia publica locală și centrală.

Ion Lungu a ținut să mulțumească celor din conducerea județeană a PNL Suceava pentru sprijinul acordat.

„Este o mare onoare dar si responsabilitate pentru mine,sa ne pregătim să castigam ciclurile electorale din anul 2024.

În primul rând trebuie sa câștigăm din nou Primăria Municipiului Suceava, dar și celelalte alegeri care vor avea loc in anul 2024 respectiv: alegerile europarlamentare, parlamentare și prezidențiale.

De asemenea, va trebui să asigurăm schimbul de generații,să pregătim tineri profesioniști pentru posturile din administratia publică locală și centrală.

Mulțumesc pentru participatea la ședința de alegeri și sprijinul acordat domnului președinte al Organizației judetene a PNL domnul Gheorghe Flutur și domnului primvicepreședinte al PNL Ioan Balan.

În ședința de astăzi am stabilit și lista celor 21 de delegati la Conferinta judeteană de alegeri a PNL Suceava din data de 1 iulie 2021.

Felicit biroul nou ales și îi asigurăm pe toți membrii organizației ca vom face tot posibilul să ducem la ândeplinire cele stabilite în ședința de alegeri de astăzi!”, a declarat Ion Lungu.

Oferta SAVCOM 26-31 Iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here