Primarul Sucevei, Ion Lungu, face un apel către medicii sănătoși de la Spitalul Județean Suceava să revină pe baricade, în activitate pentru ca focarul de COVID-19 din municipiu să fie limitat și pentru a se evita decese ale sucevenilor din cauza coronavirusului. „Să facem tot ce este posibil să salvăm cât mai multe vieți omenești, să reducem răspândirea acestei epidemii”, a spus Ion Lungu.Ion Lungu facu un apel și către suceveni să rămână în case pentru că vârful pandemiei nu a fost atins în țara noastră iar cazurile de COVID-19 sunt în creștere în municipiul reședință de județ.
„Trebuie să mulțumim medicilor noștri care fac eforturi până la epuizare, să mulțumim și doctorilor care au venit din alte părți și ne ajută, să mulțumim și doctorilor militari care fac eforturi să aducă starea de normalitate la spitalul nostru”, a spus Lungu.
Edilul a subliniat încă o dată că trebuie testați câți mai mulți suceveni pentru coronavirus, cei care au membri de familie infectați sau contacții unor persoane pozitive la COVID-19. Ion Lungu a mai declarat că în municipiul Suceava vor continua și în perioada următoare acțiunile de dezinfecție.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here